Shoes with your animal soul


Shoes with your animal soul Katharine-fashion is beautiful



         Opäť som sa trošku vybláznila na Polyvore a pripravila som pre vás zopár inšpirácií na tému zvierací motív, konkrétne obľúbenú zebru a dravé šelmy - leoparda a tigra. Minule som vám predstavila lodičky zlatej farby a ani dnes sa to nezaobíde bez síce iných, ale za to veľmi ženských topánok.

         Myslím si, že lodičky so vzorom nejakej mačkovitej šelmičky alebo pásikavej zebričky pôsobia tiež efektne, chic a vyvolávajú wow efekt. Ak sa vám zvieracie motívy zdajú príliš vulgárne, je čas zmeniť svoj názor. Popritom však nezabúdajte na zlaté pravidlo, že všetkého veľa škodí. Ja len, aby ste sa do tejto živočíšnej ríše nezamilovali doslova až po uši. Výsledkom by bola často vídaná leopardia žena alebo iná pózujúca encyklopédia zvierat. :-)

        Rozhodne začnite topánkami, tie dokážu rýchlo zaujať a zároveň, ak zvierací motív použijete len na nohách, nemusíte sa obávať, že niečo pokazíte. Zaručene uspejete, ak ste oblečená jednofarebne a tým upriamite pozornosť práve na vaše topánkové skvosty. Ak si vo farbách veríte, inak povedané, ak sa nebojíte a hlavne viete takéto topánky skombinovať s konkrétnym mixom farieb oblečenia, tiež budete outfitom zaručene bodovať. Najvyšší level dosiahnete vtedy, ak je z vás doslova zvierací DJ a viete mixovať tento vzor s inými.

A teraz už poďme na obrázky:

        Pozrite si prvý a oblečte sa do zamestnania! Aj pri týchto vzorovaných topánkach môžete pôsobiť elegantne. Nikoho nimi nevyrušujete, ale pritom dávate najavo svoje sebavedomie a to, že ste nad vecou. Poviem to jednoducho. Ak vás v práci vytočí šéf,  nič si z toho nerobíte, pretože po skončení pracovnej doby si to namierite s kamarátmi do mesta a poriadne to roztočíte. Tieto topánky o vás hovoria, že váš deň sa prácou nekončí!

Shoes with your animal soul Katharine-fashion is beautiful

          Dáme kávu? Stretneme sa v meste, v tej super kaviarničke na rohu ulice na námestí. Čo tak obliecť sa podľa druhého obrázku. Budete sa cítiť pohodlne, ležérne a nezapriete v sebe skrytú šelmu. Takto oblečená môžete ísť aj napríklad do práce za predpokladu, že ste na pozícii módnej redaktorky XY magazínu alebo máte u svojho zamestnávateľa povolené tzv. voľné piatky.

Shoes with your animal soul Katharine-fashion is beautiful

        Ak ste milovníčkou prechodov pre chodcov :-), leopard a tiger u vás šancu nemajú, ste jasná zebra! Tento outfit si viem predstaviť na prechádzke po parku držiac sa s priateľom za ruku. Dnes máte chuť na romantiku, chcete sa túliť a maznať. Vo vnútri ste sa však nezmenili. Ste to stále vy, divoká a nespútaná ako zebra, topánky sú toho dôkazom. 

Shoes with your animal soul Katharine-fashion is beautiful

         Dostali ste pozvánku na súkromný večierok, priateľ vám práve dal lístok na Pucciniho Toscu alebo idete na narodeninovú, predvianočnú, či silvestrovskú oslavu? Kuk nižšie, oblečte sa a bežte, aby ste nezmeškali. Vaša "mačička" musí ísť jednoznačne s vami! 

Shoes with your animal soul Katharine-fashion is beautiful

          A na záver, také menšie safari aj na nákupoch. Obuv voľte podľa počasia, ale živočíšnosť v sebe nezaprite! Gumáky alebo baleríny, stále ste to vy. :-)

Shoes with your animal soul Katharine-fashion is beautiful



Nájdete ma na Keida on Polyvore

Fashion is beautiful


Menovky: